ȘTIINȚĂ - Cele mai interesante stiinţe din lume

Publicitate
Alte articole

Aerul condiţionat = blasfemie

Faptul că aerul condiţionat este una dintre cele mai mari descoperiri din lume, poate fi argumentat, însă contra argumentele lansate în 35 de grade Celsius, vor începe să sune destul de patetic.

Ambalajul afectează gustul alimentelor

Se spune că prima impresie contează, iar în cazul mâncărurilor este esenţial să ne placă şi cum arată ceea ce este în farfurie pentru o experienţă culinară completă. Și dincolo de papilele gustative, gust şi miros, culoarea joacă un rol important în aprecierea mâncărurilor.

Fluorul, ne otrăveşte în fiecare zi

De ani de zile ni se spune ca fluorul este bun pentru sănătatea noastră; mai precis, pentru sănătatea dinţilor noştri. Fluorul întăreşte smalţul dinţilor ceea ce, spun specialiştii, înseamnă mai puţine carii.

Publicitate
Alte articole

De ce sarea conservă carnea

În timp ce în zilele noastre sărarea cărnii ca metodă de conservare este în general utilizată, mai mult pentru carnea de porc, în istorie sarea era utilizată nu numai pentru conservarea cărnii ci şi pentru alte alimente.