Colanţi inteligenţi care corectează poziţiile imperfecte de yoga

Publicitate

Cu smart leggings nu mai greşim la yoga.

Colanţi inteligenţi care corectează poziţiile imperfecte de yoga
Publicitate

Aceşti colanţi receptivi ai brandului tehnic Wearable X emit impulsuri blânde pentru a oferi un feedback instantaneu purtătorului în posturile sale de yoga.

Egării Nadi X dispun de cinci senzori încorporaţi în ţesătură. Aceştia se conectează prin Bluetooth la o aplicaţie de tip smartphone pentru a determina în ce poziţie de yoga se află purtătorul.

Aplicaţia afişează poziţia şi utilizează vibraţii pentru a oferi un raport asupra locurilor în care corpul trebuie ajustat pentru a îmbunătăţi poziţia. Impulsurile sunt alimentate de o baterie montată în spatele genunchiului. Vibraţiile variază în funcţie de modul în care corpul trebuie aliniat.

"Atingerea, care a fost întotdeauna centrul brandului nostru, reprezintă un factor-cheie asupra modului în care instructorii predau yoga", a declarat co-fondatorul Wearable X, Billie Whitehouse. Potrivit lui Whitehouse, bradul a colaborat cu peste 50 de yoghini pentru a dezvolta aplicaţia şi pentru a înţelege alinierea necesară fiecărei posturi de yoga.

Colanţi inteligenţi care corectează poziţiile imperfecte de yoga

"Atingerea reprezintă un limbaj universal care se potriveşte în mod natural cu încercarea de a înţelege esenţa concentrării atenţiei în yoga. Nadi X oferă atingerea blândă a instructorului tău de yoga.”

Wearable X intenţionează să exploreze posibilităţile utilizării a unui sistem similar, în cadrul altor piese de îmbrăcăminte, anul viitor, cu scopul precis de a aborda diferite sporturi.

Compania a lansat în 2013 lenjeria vibratoare, destinată cuplurilor în relaţii la distanţă şi creată în parteneriat cu marca de prezervative Durex.

Wearable X încorporează adesea tehnologia în îmbrăcăminte şi a colaborat cu mai multe companii pentru a crea produse - inclusiv un tricou sport care vibrează odată cu momentele importante din meciurile de fotbal.

Colanţi inteligenţi care corectează poziţiile imperfecte de yoga

Startup-ul OMSignal a creat, de asemenea, o îmbrăcăminte sport concepută pentru a oferi feedback instantaneu purtătorului şi anume un sutien care poate urmări evoluţia pe parcursul sesiunii de fitness şi oferă sfaturi pentru antrenament.

Alte echipamente inteligente de antrenament includ o bluză de trening cu glugă concepută pentru a ajuta sportivii să se relaxeze şi încălţăminte sport care poate fi personalizată cu imagini în mişcare.

Publicitate
Alte articole
Nu a fost de ajuns, vreau să mai învăţ!