Aleea din capace de sticlă

Publicitate

Timp de mai mulţi ani, locuitorii însetaţi din College Station au „pavat” o alee cu sute de mii de capace metalizate de sticlă învechite.

Aleea din capace de sticlă
Publicitate

Printre cele mai bizare atracţii americane se află şi o alee pavată cu dopuri şi capace de sticle, unde vizitatorilor nu li se recomandă purtarea de papuci.

De-a lungul anilor, mulţi fani ai băuturilor, de la Universitatea Texas A&M din localitatea College Station din Texas, dar şi din alte părţi, au pavat o alee scurtă situată între pubul Dry Bean şi restaurantul Dixie Chicken, utilizând capace folosite de sticlă. Aleea, cu o lungime de aproximativ 50 de metri şi o lăţime de 2 metri, este astăzi umplută cu sute de mii de capace de sticlă din metal. Este o mică atracţie destul de interesantă.

Aleea primeşte periodic „donaţii”, sub formă de capace de sticlă, de la barurile din zonă şi de la persoanele care le colectează în acest scop.

Aleea din capace de sticlă

Aleea Capacelor de Sticlă, numită în engleză „The Bottlecap Alley”, este situată la periferia nordică a campusului Universităţii Texas A&M. Intrarea Alley se află pe partea nordică a autostrăzii U.S. Route 60/ University Drive, la jumătatea distanţei între străzile College Main şi Boyett.

Aleea din capace de sticlă Aleea din capace de sticlă

 

Publicitate
Alte articole
Nu a fost de ajuns, vreau să mai învăţ!