Apple Park surprins de o dronă

Publicitate

O dronă capturează imagini din campusul Apple Park, în timp ce acesta se pregăteşte să-şi primească angajaţii.

Apple Park surprins de o dronă
Publicitate

În timp ce Apple se află pe ultima sută de metri cu pregătirile de inaugurare a complexului de birouri şi campusului marca Foster + Partners din Cupertino, o dronă a filmat clădirile aproape finalizate, iar cele mai recente rapoarte au arătat că societatea cumpără toţi copacii disponibili în California.

Angajaţii companiei tehnologice urmează să înceapă mutările în noile lor birouri, încă din această lună, iar materialul video de înaltă rezoluţie surprins de drona utilizatorului Youtube, Matthew Roberts, arată că structurile de pe tot teritoriul campusului, numite acum Apple Park, sunt aproape gata.

Apple intenţionează, de asemenea, să populeze cele 71 de hectare ale întinderii din Santa Clara Valley cu pomi nativi, provenind din pepiniere aflate tocmai pe coasta Pacificului.

Potrivit revistei San Francisco Chronicle, există o concurenţă acerbă pentru frunziş. Echipa care lucrează la grădina-acoperiş a centrului Transbay Transit din oraş, încearcă, de asemenea, să cumpere toate speciile disponibile, dar constată că Apple a intrat deja în posesia majorităţii florei disponibile.

Apple Park surprins de o dronă

Copacii din Apple Park vor popula peisajul proiectat de studioul Philadelphia OLIN, care va include trei kilometri de trasee de mers pe jos şi de alergare pentru angajaţi. Spaţiul verde desemnat înconjoară o varietate mare de clădiri ale firmei britanice Foster + Partners, aflate toate în diferite stadii de finalizare.

Împreună cu structura gigantică circulară, care a devenit sinonimă cu proiectul, imaginile surprinse de către dronă la sfârşitul lunii martie, dezvăluie spaţii uriaşe de parcare cu acoperişuri placate cu panouri solare.

Scurt metrajul mai surprinde, de asemenea, partea superioară a unui auditoriu cu 1.000 de locuri care va fi inaugurat în decursul acestui an şi va fi numit după regretatul fondator al companiei, Steve Jobs, care a înaintat, iniţial, cererea de proiectare a complexului, în 2009.

Alte facilităţi din cadrul campusului vor include un centru de vizitatori cu un magazin Apple şi o cafenea publică, un centru de fitness de 9.290 de metri pătraţi pentru angajaţii Apple, precum şi facilităţi de cercetare şi dezvoltare.

Apple Park surprins de o dronă

Camerele de filmat ale dronelor au documentat construcţia vastului proiect încă de la începutul anului 2014. Cel mai recent videoclip publicat a fost captat în septembrie 2016. Apple spune că va dura aproximativ şase luni pentru a muta mai mult de 12.000 de persoane în noul sediu.

Recent, compania a fost adăugată şi pe lista societăţilor autorizate să testeze autoturisme care se conduc singure, pe drumurile din California.

Publicitate
Alte articole
Nu a fost de ajuns, vreau să mai învăţ!