Sperietori de ciori gonflabile, la fermele din China

Publicitate

Fermierii din Chengdu, capitala provinciei chineze Sichuan, au descoperit o nouă utilizare pentru păpuşile gonflabile.

Sperietori de ciori gonflabile, la fermele din China

Fermierii din Chengdu, capitala provinciei chineze Sichuan, au descoperit o nouă utilizare pentru păpuşile gonflabile, spre amuzamentul celor care au admirat ingeniozitatea ţăranului chinez într-o fotografie devenită virală pe reţelele sociale.

Publicitate

Un ţăran din partea locului a găsit un astfel de produs erotic abandonat de un muncitor pe un şantier din apropierea câmpului cu rapiţă pe care îl îngrijeşte şi imediat şi-a dat seama de potenţialul pe care îl are. A îmbrăcat păpuşa plină de noroi cu o rochie veche, pe care a decupat-o atent în zona sânilor, i-a pus o cască pe cap şi a înfipt-o în mijlocul culturii în speranţa că bizara arătare va speria păsările care dau târcoale rapiţei. Casca galbenă, care i-a aparţinut unui muncitor în construcţii, a fost pusă pe capul păpuşii pentru da o notă de realism. Acum, pozele cu păpuşi gonflabile în lanuri au devenit virale în China.

Sperietoarea gonflabilă se pare că este foarte eficientă, pentru că sperie şi oamenii, nu doar păsările, descrie Daily Mirror. Fotografia-mărturie a inventivităţii ţăranului chinez a fost distribuită de zeci de mii de ori pe reţelele sociale, spre amuzamentul general.

Publicitate
Alte articole
Nu a fost de ajuns, vreau să mai învăţ!