Femeia care a mâncat un fulger

Publicitate

O femeie a suferit arsuri severe în zona feselor după ce energia provocată de un fulger i-a pătruns în gură, iar apoi i-a traversat corpul.

Femeia care a mâncat un fulger

Natasha Timarovic, 27 de ani, se spăla pe dinţi, în casa proprie din Zadar, Croaţia, într-o zi normala de octombrie a anului 2006, moment în care fulgerul a lovit clădirea.

Publicitate

„Mi-am lipit gura de robinet pentru a ma clăti. Nu-mi mai amintesc ce s-a întâmplat, dar mi s-a spus că energia fulgerului a pătruns în conducte şi mi-a intrat în corp, prin gură. Am simţit o durere puternică, după care am leşinat”, a povestit femeia.

Medicii de la spitalul unde a fost tratata Natasha, pentru arsuri la nivelul gurii şi partea dorsală, au menţionat: „Accidentul este bizar, dar nu imposibil.” Ea purta papuci de cauciuc la momentul respectiv, iar şocul electric, în loc să o ţintească la pământ, i-a părăsit corpul prin martea dorsală.

„Se pare că şocul s-a dispersat şi către perdeaua de duş umedă, de care femeia se ţinea în timp ce se apleca spre robinetul de apă. Dacă nu ar fi purat papuci, probabil ea ar fi fost ucisă pe loc de către fulger”, mai menţionează medicii.

Ziarul local 24 Sata notează că femeia a fost externată din spital după o noapte sub observaţie şi se poate aştepta la o recuperare completă.

Publicitate
Alte articole
Nu a fost de ajuns, vreau să mai învăţ!