Ce se mai caută pe net zilele astea

Publicitate

Putem vedea tendinţele Google globale în timp real datorită acestei remarcabile hărţi 3D.

Ce se mai caută pe net zilele astea
Publicitate

Te interesează cam ce caută lumea întreagă, momentan pe Google? Ei bine, curiozitatea noastră are şi un răspuns. Compania NeoMam Studios din Manchester, a creat o vizualizare interactivă a topului celor 10 cele mai căutate teme, chiar în timp ce au loc, adică în timp real..

Utilizatorii pot răsfoi subiectele pe ţări sau pot urmări globul rotindu-se de jur împrejur, cu cei mai căutaţi termeni afişându-se în interiorul conturului fiecărei ţări. Făcând clic pe unul dintre termeni, obţinem o previzualizare a paginii de căutare Google cu o indicaţie a numărului de căutări ale cuvântului respectiv. Subiectele populare rămân în limba şi alfabetul original.

Utilizatorul poate, de asemenea, personaliza globul schimbând culoarea oceanului, opacitatea şi fundalul globului. Pagina oficială a companiei şi a aplicaţiei poate ajuta la clarificarea acestor informaţii.. 

Deşi cel mai bine se vede pe un ecran de calculator, pentru cei care citesc acum de pe telefoane sau tablete, iată câteva screenshot-uri mai jos:

Ce se mai caută pe net zilele astea Ce se mai caută pe net zilele astea

 

Publicitate
Alte articole
Nu a fost de ajuns, vreau să mai învăţ!