Un student alunecă spre cel mai cool job din lume

Publicitate

Sebastian Smith, din Somerset, şi-a câştigat dreptul de a călători în lumea întreagă, cu o fişă a postului antrenantă, în toate cele douăzeci de staţiuni ale companiei SplashWorld.

Un student alunecă spre cel mai cool job din lume
Publicitate

O companie din Marea Britanie căuta o persoană care să testeze toboganele din parcurile acvatice pe care le deţine în toată lumea. Iar salariul nu este deloc de neglijat: 20.000 de lire sterline, pe o perioadă de 6 luni, cât este durata contractului.

În anunţul de angajare se specifica profilul candidatului ideal, care trebuie să fie entuziast, sociabil şi „să se simtă bine în costum de baie”.

Tânărul în vârstă de 22 de ani s-a clasificat pentru jobul său de vis ca tester de topogane, după ce a câştigat finala unei competiţii naţionale rulată de către First Choice holidays, la Iberotel Makadi Saraya Splash Resort de 5 stele din Hurghada. Studentul de la Universitatea din Leeds a concurat cu peste 2.000 de aplicanţi pentru a câştiga un contract de 6 luni cu First Choice.

Sebastian Smith, din Wedmore, Somerset, şi-a câştigat privilegiul de a călători gratuit în Faliraki, Turcia şi Jamaica pentru a testa parcurile acvatice pe care le deţine compania SplashWorld. Ba mai mult decât atât, el şi-a însuşit şi salariul de 20.000 de lire sterline.

Un student alunecă spre cel mai cool job din lume

„Este cel mai tare job din lume”, a exclamat Tommy Lynch, cel care a fost angajat mulţi ani pe acest post.

„Singura problemă e atunci când vremea e cam rece şi trebuie să intri în apă. În rest, totul e distractiv, deşi ai şi multe responsabilităţi", a completat britanicul.

În plus, pe lângă distracţia care vine odată cu acest job, compania oferă şi cazare gratuită în staţiuni all-inclusive.

Publicitate
Alte articole
Nu a fost de ajuns, vreau să mai învăţ!