Pike şi cele Trei Războaie Mondiale

Publicitate

Albert Pike a primit o viziune, pe care a descris-o într-o scrisoare pe care i-a scris-o lui Mazzini, în data de 15 august 1871.

Pike şi cele Trei Războaie Mondiale
Publicitate

Această scrisoare prezenta planurile-schiţă pentru trei războaie mondiale, care au fost considerate necesare pentru a aduce O Singură Ordine Mondială şi ne putem minuna de exactitatea prezicerii evenimentelor care au avut deja loc.

Până în prezent, nu există dovezi concludente care să demonstreze că această scrisoare a fost scrisa vreodată. Cu toate acestea, scrisoarea este larg cotata şi subiect al multor discuţii. Urmatoarele sunt, aparent, extrase din scrisoarea care arată modul în care trei razboaie mondiale au fost planificate de multe generaţii.

Primul război mondial trebuie să fie adus în scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea ţarilor în Rusia şi de a face din această ţară o cetate a comunismului ateu. Divergenţele cauzate de „Agenturi” (agenţi) Illuminati între Imperiile britanic şi germanic vor fi folosite pentru a aţâţa acest război. La sfârşitul războiului, comunismul va fi construit şi utilizat în scopul de a distruge alte guverne şi în scopul de a slăbi religiile.”

Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferenţele dintre politici. Acest război trebuie să fie purtat de fasciştii şi sioniştii politici în aşa fel încât nazismul este distrus şi sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război, Comunismul Internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a echilibra creştinismul, care va fi apoi îngradit şi ţinut sub control, până în momentul în care vom avea nevoie de el pentru cataclismul social final.”

După acest al Doilea Război Mondial, comunismul a fost făcut suficient de puternic pentru a începe preluarea guvernelor slabe. În 1945, la Conferinţa de la Potsdam dintre Truman, Churchill şi Stalin, o mare parte a Europei a fost pur şi simplu predata Rusiei şi.

Pike şi cele Trei Războaie Mondiale

Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de „Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmană) şi sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc. Între timp, celelalte naţiuni, o dată în plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizică, spirituală, morală şi economică.”

De la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, evenimentele din lume, şi în special din Orientul Mijlociu, arată o nelinişte tot mai mare şi instabilitate între Sionismul modern şi Lumea Arabă. Acest lucru este complet în conformitate cu apelul ca al Treilea Război Mondial să fie purtat între cele două şi aliaţii ambelor părţi. Acest al Treilea Razboi Mondial nu a venit înca dar evenimentele recente ne arată că nu este departe.

Dar cine este Albert Pike? Un mason de grad 33, el a fost unul dintre părinţii fondatori şi şef al Ritului Scotian Antic Acceptat al Masoneriei, fiind comandantul Ducatului Francmasoneriei Nord Americane din 1859, şi a păstrat această poziţie până la moartea sa, în 1891. Pike a fost declarat a fi un satanist, care se complăcea în ocultism, şi se pare că el poseda o bratara pe care o folosea, pentru a-l convoca pe Lucifer, cu care a avut o comunicare constantă. El a fost Marele Maestru al unui grup luciferic cunoscut sub numele de Ordinul Palladium (sau Consiliul Suveran al Inţelepciunii), care a fost fondat la Paris, în 1737.

Albert Pike a murit la 2 aprilie 1891 şi a fost înmormântat în cimitirul Oak Hill, deşi cadavrul lui Pike, în prezent se află în sediul Consiliului de grad 33-al Ritului Scotian al Francmasoneriei în Washington, DC.

Publicitate
Alte articole
Nu a fost de ajuns, vreau să mai învăţ!