Genţile cu mâner sculptat de la Zaha Hadid

Publicitate

Zaha Hadid Design colaborează cu Perrin Paris pentru gama de poşete prevăzute cu mâner-brăţară.

Genţile cu mâner sculptat de la Zaha Hadid
Publicitate

Zaha Hadid Design împreună cu brandul de piele Perrin Paris, a creat o colecţie de ediţie limitată de poşete cu mânere asortate, un fel de brăţări fixe din metal sculptural.

Colecţie Perrin Paris x Zaha Hadid cuprinde şapte poşete şi combinaţie de trei mansete metalizate diferite – o caracteristică purtând semnătura mânerelor Perrin. Mansetele se aseamănă cu alte seturi de bijuterii proiectate de arhitecta defunctă şi pot fi purtate pe oricare dintre mâini.

"Am fost dintotdeauna interesaţi de legătura puternică dintre modă şi bijuterii, şi această colaborare ne-a permis să combinăm ambele discipline,", a spus Maha Kutay, director al companiei Zaha Hadid Design.

"Fiecare bucată este fabricată din piele moale şi poartă semnătura inconfundabilă a Zaha Hadid Design, împreună cu meşteşugăria şi măiestria imaculată a lui Perrin."

Genţile cu mâner sculptat de la Zaha Hadid

Hadid, Doamna cu titlul din Ordinul Imperiului Britanic, a decedat în 2016 în urma unui atac de cord. Ea a fost cunoscută pentru interesul său acordat modei, colaborând cu o serie de mari nume, de-a lungul carierei sale.

Zaha a lucrat la mai multe modele de bijuterii, inclusiv inele din aur lucrate filigran pentru Caspita şi o serie de piese sinuoase pentru Swarovski, aflându-se printre cele 26 de femei rugate să contribuie la costumaţiile de la expoziţia Women Fashion Power la Muzeul de Design din Londra, în 2014.

Parteneriatul firma de arhitectură si Perrin a prins viaţă în urma cadoului primit de către Hadid, şi anume o poşetă cu mâner-brăţară a brandului, în 2015.

Genţile cu mâner sculptat de la Zaha Hadid

Fondatoarea Sally Perrin, a declarat că se simte "onorată", să fie ea cea care dezvăluie noua colaborare. "Munca arhitectei dăinuieşte ca un testament la moştenirea ei, având un impact enorm asupra lumii arhitecturii şi design-ului," a spus ea.

Compania Zaha Hadid Design a luat naştere în 2006, mulţumită arhitectei şi s-a ocupat de crearea mobilei şi a produselor pentru casă, în parteneriat cu brand-uri de succes precum Alessi, Artemide şi Sawaya & Moroni.

Publicitate
Alte articole
Nu a fost de ajuns, vreau să mai învăţ!